Calea Floreasca 91-95, București

0745 661 447

Luni - Vineri 11:00 - 20:00

prp

Par & Scalp

regenerare stralucire volum senzualitate stil

tratament impotriva caderii parului

Ai probleme cu caderea parului ?

Daca te confrunti cu caderea parului, exista alternative de tratament impotriva caderii parului prin care poti evita sau amana necesitatea de implant de par, si care pot determina cresterea parului rapid. Clinica Quantum Aesthetica va ofera expertiza specialistilor si tratamente premium personalizate care te vor ajuta sa iti recapeti vitalitatea, volumul si stralucirea parului.

PRP

tratament impotriva caderii parului

Platelet Rich Plasma Therapy

tratament impotriva caderii parului

O metoda extrem de eficienta in refacerea folicului pilos si regenerarea parului pierdut este terapia PRP – plasma proprie imbogatita cu trombocite si factori de crestere.

Este o procedura simpla care se efectueaza de catre dermatolg sau chirurgul plastician si consta in recoltarea unei eprubete de sange care ulterior este centrifugate pentru a separa plasma cu trombocite si factori de crestere. Pentru un effect maxim se poate adauga minoxidil.

Aceasta combinatie este injectate prin manevre usoare la nivelul scalpului pe toata suprafata afectata, cu anestezie locala in prealabil.

Se recomanda pentru inceput 4-5 sedinte la interval de 1 luna, apoi tratament de mentenanta la fiecare 6 luni.

Foliculul pilos este stimulat prin activarea plasmei, factorilor de crestere si minoxidilului, firul de par incepe sa creasca, astfel incat primele rezultate vor fi vizibile dupa 3 luni de la initierea seriilor de tratament. Parul devine riguros si stralucitor.

Este important de precizat faptul ca diagnosticul de alopecie androgenetica trebuie stabilit precoce, tratamentul fiind initiat in perioada in care foliculul pilos este inca viabil.

cate sedinte sunt necesare

Se recomanda pentru inceput 4-5 sedinte la interval de 1 luna, apoi tratament de mentenanta la fiecare 6 luni.

 

in cat timp vad rezultatele

Foliculul pilos este stimulat prin activarea plasmei, factorilor de crestere si minoxidilului, firul de par incepe sa creasca, astfel incat primele rezultate vor fi vizibile dupa 3 luni de la initierea seriilor de tratament. Parul devine riguros si stralucitor.

Este important de precizat faptul ca diagnosticul de alopecie androgenetica trebuie stability precoce, tratamentul fiind initiat in perioada in care foliculul pilos este inca viabil.

TRATAMENT PENTRU CRESTEREA PARULUI

TRATAMENT PENTRU SCALP

tratament impotriva caderii parului

Cauzele care duc la caderea parului

Caderea parului este o problema des intalnita, atat in cazul barbatilor cat si a femeilor.

Exista mai multe conditii care pot determina pierderea parului cum ar fi: carente de vitamine, anemii, stres prelungit, modificari hormonale, conditii autoimune sau genetice.

Pierderea parului poate fi temporara sau permanenta, aceasta ultima varianta avand la baza determinari genetice.

 

Ce este alopecia?

prp scalp

Alopecia iinseamna pierderea parului care poate fi limitata la o singura arie, mai multe arii sau difuz distribuita.

Exista mai multe tipuri de alopecie, cum ar fi: alopecia areata sau alopecia cu patern feminin sau masculin ceea ce incadreaza alopecia androgenetica.

Alopecia areata este o conditie mediate autoimin, este o alopecie care apare pe zone limitate, de obicei de forma ovala sau rotunda, pacientul prezentand o singura zona fara par sau mai multe zone ale scalpului pot fi afectate. In cazuri mai grave, afectiunea se poate extinde la nivelul intregului corp. Acest tip de alopecie este tot o alopecie temporara. Cu tratamente specific adecvate stabilite de catre medical specialist dermatolog parul se poate regenera.

Alopecia androgenetica este o afectiune care presupune pierderea permanenta a firelor de par si este determinata genetic. Se poate manifesta atat la barbati cat si la femei, debutul fiind la varsta adulta si afectiunea progresand odata cu inaintarea in varsta.

 

tratament impotriva caderii parului alopecie
tratament impotriva caderii parului alopecie

PATERNURILE ALOPECIEI

In cazul barbatilor exista un patern al pierderii parului, alopecia incepand in zona tamplelor si inaintand spre varful capului. Netratata la timp, alopecia androgenetica poate evolua catre pierderea completa si definitiva a parului la aceste nivele.

In cazul femeilor paternul este diferit, alopecia androgenetica apare in jurul coroanei capului si pierderea parului este difuza, rar aparand alopecie completa.

tratament impotriva caderii parului

Alopecia androgenetica se agraveaza in timp, modificarile hormonale cum ar fi scaderea nivelului de estrogen la menopauza putand duce la o agravare a afectiunii.

Nu exista tratamente care sa vindece alopecia androgenetica, deoarece este o afectiune determinata genetic dar exista tratamente care effectuate periodic si correct pot stopa acest process si pot duce la regenerarea parului.

Este necesar ca aceasta afectiune sa fie diagnosticata si tratata precoce, de asemenea necesita o atentie deosebita si tratamente permanente periodice pentru a mentine vitalitatea foliculului pilos.

clinica estetica premium floreasca

Doriți informații suplimentare privind tratamentele ?

Vă rugăm să completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil. Vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să ne asigurăm că aveți o experiență uimitoare la clinica noastra.

Clinica oferă tratamente personalizate de rejuvenare și restructurare cutanată, tratamente dermatologice, de remodelare cutanată prin intervenții non-invazive si minim invazive.

Locatie

Calea Floreasca 91-95

Call Now Button