Calea Floreasca 91-95, București

0745 661 447

Luni - Vineri 11:00 - 20:00

TRATAMENTUL CEARCANELOR CU ACID HIALURONIC

Umplerea Cearcanelor cu Acid Hialuronic este una din cele mai eficiente solutii non – chirurgicale pentru a reface volumul si a conferi luminozitate zonei de sub ochi. Se utilizeaza fillere cu acid hialuronic special formulate pentru zona delicata a cearcanelor, ce ofera rezultate naturale si sigure.

Folosim o tehnica avansata de umplere a cearcanelor, folosind microcanula atraumatica, ce confera o senzatie mult mai confortabila si un risc minim de aparitie a echimozelor sau altor efecte secundare.

Cand se poate face tratamentul?

Oboseala prelungita, microcirculatia deficitara, factorul genetic, dar in primul rand imbatranirea duc la aparitia cearcanelor. Mai exact pielea pierde din fermitate, tesutul adipos se diminueaza, musculatura se atrofiaza, toate acestea determina pierderea volumului in zona faciala. Lipsa de volum apare la majoritatea oamenilor in jurul varstei de 30 de ani.

Cine poate face tratamentul?

Pentru a putea corecta cearcanele prin injectare cu acid hialuronic, pacientul trebuie sa prezinte o pierdere a volumului in zona de sub ochi ori o diminuare a tesutului adipos determinata de imbatranire. Pungile de sub ochi nu se corecteaza cu acid hialuronic. Ele se datoreaza unei hernieri a tesutului adipos iar in acest caz se recomanda blefaroplastia inferioara.

avantaje procedura

rezulat instant

minim invaziv

aspect natural

cearcane

acid hialuronic

Miracolul tratamentelor estetice

Acidul hialuronic este alcatuit dintr-un lant de molecule inalt hidrofile care pastreaza hidratarea cutanata la un nivel optim. Este o substanta naturala a corpului tau iar utilizarea pe termen lung nu este periculoasa si va actiona constant in beneficiul pieliii tale. Folosirea lui in tratamentele estetice este complet sigura, iar reactiile adverse sunt extrem de rare spre absente.

Cea mai eficienta metoda de introducere a acidului hialuronic la nivel cutanat este injectarea directa la nivelul ariei tratate.

Ce zone putem trata?

Injectarea de acid hialuronic se poate utiliza indifirent de zona care se doreste a fi tratata: Fata, Gat, Decolteu, Abdomen, Coapse, Brate sau Maini. Un aspect extrem de important pe care trebuie sa il retii este faptul ca injectarea de acid hialuronic se efectueaza in siguranta si cu rezultate maxime, numai de catre medici instruiti si calificati pentru aceste proceduri, cum ar fi medicul chirurg plastician sau medicul dermatolog.

Exista mai multe tipuri de acid hialuronic?

Exista mai multe formule de acid hialuronic, cu diferente de densitate, fiecare formula putand fi utilizata  pentru indicatia necesara astfel incat fillerele cu acid hialuronic pot fi utilizate atat pentru reconturare faciala, pentru redarea volumului facial pierdut la nivelul fetei cat si pentru restabilirea nivelului de hidratare si elasticitate al pielii tale. Fillelere fine de acid hialuronic se pot utiliza prin injectare uniforma pe toata suprafata tratata pentru a reda volumul, straluicirea si hidratarea iar fillerele de volum pot fi injectate in zone cum ar fi pometi, cearcane, linie mandibulara, liniile nazolabiale, tample pentru redarea conturului tineresc si natural al chipului tau. De asemenea acidul hialuronic se poate utiliza pentru a corecta asimetrii faciale sau pentru a evidentia buze senzuale cu volum, hidratate si bine conturate. Impreuna cu medicul vei lua cea mai buna decizia si vei beneficia de cel mai bun tratament pentru a obtine rezultatele dorite.

preturi

tratament cearcane cu acid hialuronic

Clinica oferă tratamente personalizate de rejuvenare și restructurare cutanată, tratamente dermatologice, de remodelare cutanată prin intervenții non-invazive si minim invazive.

Locatie

Calea Floreasca 91-95

Call Now Button