Calea Floreasca 91-95, București

0745 661 447

Luni - Vineri 11:00 - 20:00

tratament tixel

MINIM INVAZIV

cel mai performant tratament pentru rejuvenare si restructurare celulara

Tratament dermato-estetic de rejuvenare si reparare a pielii, in toate straturile ei, de la interior catre exterior. Tratamentul Tixel nu este un tratament care ofera rezultate limitate in timp, ci produce rezultate durabile, prin stimularea proceselor naturale de reparare si regenerare celulara. Stimuleaza intr-un mod extraordinar productia de colagen si elastina, imbunatatind radical aspectul pielii, eliminand ridurile, petele pigmentare si diminueaza cicatricile post-traumatice si post inflamatorii. 

Ce putem trata 

Tratamentul Tixel poate fi aplicat pe fata, gat, maini, gat, decolteu, si pe zona sensibila din jurul ochilor. Spre deosebire de alte tratamente, tratamentul Tixel are o indicatie speciala pentru pleoape, putand fi folosit pentru LIFTING DE PLEOAPE NON-CHIRURGICAL.

TRATAMENT ZONA PERIOCULARA

Tratament unic de reducere a laxității la nivelul pleoapelor prin ablație fracționată TMA®. Tratează nu numai pleoapele ci întreaga zona perioculară, scapandu- astfel și de ridurile ” laba gâștei„. Durata procedurii 30″. Timp de recuperare extrem de scurt. Nu necesită îngrijiri speciale post-tratament.

TRATAMENT RIDURI

Extrem de eficient in netezirea ridurilor, putand duce la eliminarea completa a liniilor fine sau a ridurilor moderate si ameliorand semnificativ ridurile profunde. Tratamentul se poate utiliza atat la nivelul fetei cat si in orice alta zona a corpului. Minim invaziv, va puteti relua activitatea imediat dupa procedura.

REJUVENARE GAT

Tratament unic non chirurgical care reface structura cutanata, netezeste ridurile si reduce semnificativ laxitatea. Pielea devine ferma si recapata aspectul tanar, rezultatul total fiind completat de efectul de lifting.

REJUVENARE DECOLTEU

Tratament pentru reducerea laxitatii pielii, eliminarea petelor pigmentare si a ridurilor. MINIM INVAZIV. Impreuna cu tratamentele de restructurare si rejuvenare faciala, va asigura un rezultat estetic global excelent.

LIFTING FACIAL

Tratament non chirurgical de restructurare si rejuvenare cu energie termică pură TMA®, alternativă la tratamentele cu laser CO2, redă fermitatea pielii, elimină ridurile, reduce petele pigmentare și reglează secreția de sebum. Fără perioada de recuperare după tratament, puteți relua activitatea obișnuită imediat.

REJUVENARE MAINI

Tratament de regenerare cutanată prin ablație cu energie termică pură TMA®, pentru repararea pielii dosului palmelor. Restructurează pielea în profunzime, având un efect de redensificare. Nu mai sunt vizibile vasele de sânge, petele pigmentare sunt ameliorate iar pielea este fermă și recapătă aspectul tânăr.

LAXITATE CUTANATA ABDOMINALA

Tratament extrem de eficient care trateaza laxitatea cutanata a zonei abdominale aparuta dupa sarcina sau dupa pierderea in greutate. Pielea devine elastica, ferma, cu structura net imbunatatita.

CICATRICI & VERGETURI

Imbunatatiti aspectul cicatricilor indiferent de tipul lor : cheloide, post – arsura, post – acnee, hipertrofice, post – chirurgicale. Diminueaza sau elimina vergeturile prin stimularea producerii de colagen si elastina.

rezultate superioare tratamentelor laser CO2

Față de tratamentele ablative cu Laser CO2, tratamentele obținute cu Tixel sunt curate, fară necroze epidermale sau depozite de carbon, ceea ce asigură o vindecare mult mai rapidă și sigură. Tixel nu foloseste ace, nu provoaca arsuri sau sangerare. 

Tixel este un tratament foarte puțin dureros, iar pentru confortul pacienților se poate aplica o cremă anestezică locală.

Dupa tratamentul Tixel, in majoritatea cazurilor, pacientii isi pot relua activitatea obisnuita incepand cu a 2-a zi.

Rezultatele sunt spectaculoase și sunt vizibile după doar 1 săptămână de la efectuarea tratamentului, mult mai repede decât cele efectuate cu laser.  

Confort maxim pentru pacient

Un tratament sigur, eficient și non-invaziv, cu efecte secundare minime. Nu produce sângerare, arsuri sau alte efecte specifice tratamentelor cu laser CO2.

Recuperare extrem de rapidă

Pielea se vindecă rapid și arată vibrantă și strălucitoare în câteva zile după tratament, rezultând o satisfacție ridicată a pacientului, care este întărită și mai mult de rezultatele pe termen lung.

Fără  radiații

Tixel® transferă energia termică (căldura) direct in țesut. Tixel® nu emite radiații. Energia este transferată printr-un contact scurt, extrem de precis.

tratamente estetice

Ce presupune tratamentul Tixel?

Înaintea tratamentului

Evaluarea pacientului de catre medic pentru a verifica caracterul adecvat și pentru a corespunde așteptărilor. Tratarea pielii bronzate nu este recomandată.

În timpul tratamentului

Tixel aplică căldură naturală direct pe piele, tratamentul facial durând de obicei aproximativ 20 de minute. Tratamentul este fără radiații și nu există fum, sângerare sau carbonizare a pielii. Crema analgezică poate să nu fie necesară la setări joase sau medii, deoarece tratamentul este confortabil cu o senzație de durere minimă.

După tratament

După tratament, pielea este ușor umflată și roșie timp de 3 până la 4 ore. Pacienții prezintă eritem ușor și senzație de căldură timp de 2 până la 3 ore. Există un timp de recuperare minim de la 0 la 2 zile, în funcție de intensitatea tratamentului. Micro-crustele vor apărea a doua zi, dar aceastea pot fi acoperite cu machiaj până când dispar după câteva zile.

Care este nivelul durerii în timpul tratamentului?

Pe o scară de 1-10, nivelul durerii în timpul tratamentului variază între 2-4, în funcție de setări. Spre exemplu, in cazul tratamentelor cu radio frecventa fractionata nivelul durerii variaza intre 6-8, iar in cazul tratamentelor cu laser CO2 nivelul durerii variaza intre 8-10.

Cine poate face tratamentul Tixel?

Tixel® este tratamentul ideal pentru pacienții care doresc să trateze pielea delicată a feței, inclusiv zona perioculara, pleoapele, gâtul și decolteul, în siguranță și eficient. Tixel® este potrivit pentru pacienți de orice vârstă și cu toate tipurile de piele și poate fi efectuat pe tot parcursul anului.

rejuvenare tixel prin ablatie fractionata

clinica estetica premium floreasca

Doriți informații suplimentare privind tratamentele ?

Vă rugăm să completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil. Vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să ne asigurăm că aveți o experiență uimitoare la clinica noastra.

Clinica oferă tratamente personalizate de rejuvenare și restructurare cutanată, tratamente dermatologice, de remodelare cutanată prin intervenții non-invazive si minim invazive.

Locatie

Calea Floreasca 91-95

Call Now Button