Calea Floreasca 91-95, București

0745 661 447

Luni - Vineri 11:00 - 20:00

Îmi pot îmbunătăți linia mandibulară fără intervenție chirurgicală?

Răspunsul este DA !

Veți fi bucuroși să auziți că puteți! În funcție de severitatea zonei pe care doriți să o tratați, nu toată lumea are nevoie sau vrea să aibă o procedură chirurgicală pentru a-și îmbunătăți linia maxilarului și, în schimb, puteți opta pentru ceva mai subtil. Ce opțiuni non-chirurgicale vă putem oferi pentru a vă îmbunătăți linia mandibulară?  Tratamente de injectare acid hialuronic.

acid hialuronic

De ce il folosim in tratamentele estetice?

Acidul hialuronic este alcatuit dintr-un lant de molecule inalt hidrofile care pastreaza hidratarea cutanata la un nivel optim. Este o substanta naturala a corpului tau iar utilizarea pe termen lung  nu este periculoasa si va actiona constant in beneficiul pieliii tale. Folosirea lui in tratamentele estetice este complet sigura, iar reactiile adverse sunt extrem de rare spre absente.

Cea mai eficienta metoda de introducere a acidului hialuronic la nivel cutanat este injectarea directa la nivelul ariei tratate.

Ce zone putem trata?

Injectarea de acid hialuronic se poate utiliza indifirent de zona care se doreste a fi tratata: Fata, Gat, Decolteu, Abodemen, Coapse, Brate sau Maini. Un aspect extrem de important pe care trebuie sa il retii este faptul ca injectarea de acid hialuronic se efectueaza in siguranta si cu rezultate maxime, numai de catre medici instruiti si calificati pentru aceste proceduri, cum ar fi medicul chirurg plastician sau medicul dermatolog.

Exista mai multe tipuri de acid hialuronic?

Exista mai multe formule de acid hialuronic, cu diferente de densitate, fiecare formula putand fi utilizata  pentru indicatia necesara astfel incat fillerele cu acid hialuronic pot fi utilizate atat pentru reconturare faciala, pentru redarea volumului facial pierdut la nivelul fetei cat si pentru restabilirea nivelului de hidratare si elasticitate al pielii tale.  Filelere fine de acid hialuronic se pot utiliza prin injectare uniforma pe toata suprafata tratata pentru a reda volumul, straluicirea si hidratarea iar filerele de volum pot fi injectate in zone cum ar fi pometi, cearcane , linie mandibulara, liniile nazolabiale, tample pentru redarea conturui tineresc si natural al chipului tau. De asemenea acidul hialuronic se poate utilza pentru a corecta asimetrii faciale sau pentru a evidentia buze senzuale cu volum, hidrate si bine conturate. Impreuna cu medicul vei lua cea mai buna decizia si vei beneficia de cel mai bun tratament pentru rezultatele dorite.

preturi

definire linie mandibulara

Clinica oferă tratamente personalizate de rejuvenare și restructurare cutanată, tratamente dermatologice, de remodelare cutanată prin intervenții non-invazive si minim invazive.

Locatie

Calea Floreasca 91-95

Call Now Button