Calea Floreasca 91-95, București

0745 661 447

Luni - Vineri 11:00 - 20:00

Quantum Men

Tratamente estetice premium
pentru barbati

01

RIDURI & LAXITATE

Restructurare profundă TIXEL®. Corecție riduri de expresie cu BOTOX

02

PĂR & SCALP

Alopecie androgenică. Păr rar cu cădere pronunțată. Scalp cu exces de sebum

03

LINIE MANDIBULARA

Redefinire linie mandibulara prin injectare cu Acid Hialuronic

Stilul de viață, stresul și trecerea timpului își pun amprenta pe aspectul tău fizic. Nu putem da timpul înapoi, dar am pregătit pentru tine tratamente personalizate de restructurare și rejuvenare, care te vor ajuta să arați și să te simți extraordinar. Daca ai nevoie de un tratament impotriva caderii parului, de un tratament de corectie riduri cu BOTOX sau doresti o inteventie pentru redefinire linie mandibulara prin injectare de acid hialuronic, solicita o consultatie si impreuna cu medicii nostrii stabileste cel mai bun plan de tratament pentru tine.

PLANURI PERSONALIZATE DE TRATAMENT

FRACTIONAL TIXEL

FARA RIDURI . FARA PIELE LASATA

Tratament dermato-estetic de intinerire si reparare a pielii, prin stimularea proceselor naturale de reparare si regenerare celulara in toate straturile ei, de la interior catre exterior. Stimuleaza intr-un mod extraordinar productia de colagen si elastina, imbunatatind radical aspectul pielii, eliminand ridurile, petele pigmentare si diminueaza cicatricile post-traumatice si post inflamatorii. De asemenea ofera rezultate exceptionale in tratamentul acneei inflamatorii. Tratamentul nu ofera rezultate limitate in timp, ci produce rezultate durabile. Tehnologia este de ultima generatie, minim – invaziva, si ofera un confort maxim pentru pacient. 

BOTOX

BOTOX for men

SOFTEN YOUR LINES . NOT YOUR EDGE

Tratamentele pentru corectie riduri prin injectare BOTOX sunt in prima linie a tratamentelor anti-imbatranire. Când sunt injectate doze mici de toxina botulinica în zonele vizate, aceasta blochează semnalele dintre nervi și mușchi, determinând relaxarea mușchilor. Acestea reduc aspectul liniilor pentru a produce un aspect proaspăt, mai tineresc și, cel mai important, natural.

DERMAL FILLERS

REDEFINIRE LINIE MANDIBULARA

procedură non-chirurgicală

O linie puternică a maxilarului a fost întotdeauna legată de masculinitatea și atractivitatea masculină. Linia maxilarului încadrează fața, iar definiția în zona bărbiei și a maxilarului separă fața de gât. În cele din urmă, o linie a maxilarului curată și bine definită te poate ajuta să arăți mai masculin, mai în formă și mai atletic.

PRP

TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI

REPAIR YOUR HAIR

Daca te confrunti cu caderea parului, exista alternative de tratament pentru par & scalp prin care poti evita sau amana necesitatea de implant de par, si care pot determina cresterea parului rapid. Clinica Quantum Aesthetica va ofera expertiza specialistilor si tratamente premium personalizate care te vor ajuta sa iti recapeti vitalitatea, volumul si stralucirea parului.

clinica estetica premium floreasca

Doriți informații suplimentare privind tratamentele ?

Vă rugăm să completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil. Vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să ne asigurăm că aveți o experiență uimitoare la clinica noastra.

tratamente estetice

Clinica oferă tratamente personalizate de rejuvenare și restructurare cutanată, tratamente dermatologice, de remodelare cutanată prin intervenții non-invazive si minim invazive.

Locatie

Calea Floreasca 91-95

Call Now Button