Calea Floreasca 91-95, București

0745 661 447

Luni - Vineri 11:00 - 20:00

Rareș Giurgiu

Medic Specialist Chirurgie Plastică & Estetică

Absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, cu specializarea în chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă realizată în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti „Floreasca”.

Este membru in Asociaţia Chirurgilor Plasticieni din România (ACPR), Societatea Română de Chirurgie Estetică (SRCE) şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

A urmat numeroase stagii de pregătire în ţară şi în străinătate, în clinici de renume precum Spitalul Universitar Charite din Berlin, Germania sau Ocean Clinic din Marbella, Spania. Prin acestea, beneficiază de pregătirea teoretică şi practică necesară pentru realizarea unui plan de tratament personalizat, ce ţine cont de fizionomia şi obiectivele pacientei/pacientului şi obţinerea celor mai bune rezultate prin tehnici moderne şi individualizate de tratament.

chirurgie estetica

quantum aesthetica monica dima

Monica Dima

Medic Specialist Dermato Venerologie

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti in 2016, cu specializarea in dermato – venerologie, a urmat rezidentiatul la Spitalul Universitar de Urgenta “Elias”

Este membra a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie (EADV), a Societății Internaționale de Dermatoscopie (IDS), a Societății Europene de Dermato-Oncologie (EADO), a Societății Române de Dermatologie (SRD) si a Asociației Române de Dermatologie și Venerologie (ARDV).

Este un medic cu competente in dermatologie generală și venerologie, dermatologie corectivă, dermatologie pediatrică, patologie unghială, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, electrocauterizare.

Imbina cu pasiune dermatologia medicala cu dermatologia corectiva non-chirurgicala pentru un tratament personalizat cu rezultate satisfacatoare.

dermatologie

Clinica oferă tratamente personalizate de rejuvenare și restructurare cutanată, tratamente dermatologice, de remodelare cutanată prin intervenții non-invazive si minim invazive.

Locatie

Calea Floreasca 91-95

Call Now Button