Calea Floreasca 91-95, București

0745 661 447

Luni - Vineri 11:00 - 20:00

marire buze prin injectare cu acid hialuronic la clinica quantum aesthetica. augumentare buze 

Marire buze cu acid hialuronic

Be strong. Be confident. Be the star of your own life.
- ESTEE LAUDER -

Augumentare buze.
Ce probleme rezolva?

Este marirea buzelor cu acid hialuronic potrivita pentru tine?

Spre deosebire de multe alte proceduri, aproape oricine poate fi candidat pentru marirea buzelor. Multi pacienti aleg proceduri de marire a buzelor nu numai pentru volum, dar si pentru a corecta asimetriile sau imbatranirea acestora. Tratamentele de augumentare a buzelor de la Quantum Aesthetica sunt o modalitate relativ rapida si simpla de a obtine buzele atractive pe care ti le doresti.

In timpul consultatiei, medicul va examina buzele, distributia grasimii si anatomia fetei. Folosind aceasta, el poate determina daca marirea buzelor este potrivit─â pentru tine. El va examina toate trasaturile fetei tale atunci cand stabileste ce dimensiune si forma a buzelor s-ar potrivi cel mai bine chipului tau.

La consultatie trebuie sa vii pregatit sa discuti despre istoricul tau medical. Acesta include urmatoarele informatii:

Cu aceste informatii complete, medicul va putea determina cea mai buna varianta care sa corespunda asteptarilor tale.

marire buze

marire buze cu acid hialuronic

Procedura medicala de a reda conturul, prospetimea si volumul buzelor, este injectarea filerelor dermice pe baza de acid hialuronic. 

Avantaje

PROCEDURA ESTE SIGURA

Minim invaziva si poate fi personalizata in functie de dorintele fiecarui pacient.

Nu doare

Acidul hialuronic are are in compozitia sa adaugat, pentru un plus de confort, lidocaina ÔÇô un anestezic cu efect local. De asemenea, medicul poate alege, sa utilizeze in mod suplimentar crema anestezic pentru a asigura tratamentul cel mai confortabil posibil.┬á

Efect instant

Buzele se volumizeaza imediat dupa injectare. Ferme, fara riduri, fara asimetrii.

Aspect natural si personalizat

Impreuna cu tine, medicul va stabili varianta optima pentru fizionomia ta. 

durata
efectului

Efectul injectarii se mentine 6-12 luni de la primul tratament. Depinde de organismul pacientului, metabolizarea specifica, expunere la ultra-violete, fumat, stress, etc.

durata
procedurii

In functie de amploarea tratamentului stabilit, procedura dureaza intre 15-60 de minute. In acest timp se injecteaza acid hialuronic in buze cu o seringa in mai multe puncte pe suprafata zonei vizate. Dupa injectare buzele vor fi senzuale si pline de volum.

marire buze

augumentare buze
marire buze

augumentare buze

Recuperarea dupa procedura

Efectele sunt vizibile imediat, iar rezultatele finale se obtin dupa aproximativ 2 saptamani, timp necesar pentru ca acidul hialuronic sa retina apa si sa volumizeze.

Augumentarea buzelor este o microinterventie minim invaziva. Puteti relua rutina obisnuita imediat dupa tratament. 

Medicul recomanda ce produse faciale sau balsamuri de buze trebuie evitate imediat dupa tratament.

Este posibil sa aveti unele modificari de culoare, vanatai temporare sau edeme in zona injectata. 

marire buze

acid hialuronic

Miracolul tratamentelor estetice

Acidul hialuronic este alcatuit dintr-un lant de molecule inalt hidrofile care pastreaza hidratarea cutanata la un nivel optim. Este o substanta naturala a corpului tau, iar utilizarea pe termen lung nu este periculoasa si va actiona constant in beneficiul pieliii tale. Folosirea lui in tratamentele estetice este complet sigura, iar reactiile adverse sunt extrem de rare spre absente.

Cea mai eficienta metoda de introducere a acidului hialuronic la nivel cutanat este injectarea directa la nivelul ariei tratate.

Ce zone putem trata?

Injectarea de acid hialuronic se poate utiliza indiferent de zona care se doreste a fi tratata: Fata, Gat, Decolteu, Abdomen, Coapse, Brate sau Maini. Un aspect extrem de important pe care trebuie sa il retii este faptul ca injectarea de acid hialuronic se efectueaza in siguranta si cu rezultate maxime, numai de catre medici instruiti si calificati pentru aceste proceduri, cum ar fi medicul chirurg plastician sau medicul dermatolog.

Exista mai multe tipuri de acid hialuronic?

Exista mai multe formule de acid hialuronic, cu diferente de densitate, fiecare formula putand fi utilizata pentru indicatia necesara astfel incat fillerele cu acid hialuronic pot fi utilizate atat pentru reconturare faciala, pentru redarea volumului facial pierdut la nivelul fetei cat si pentru restabilirea nivelului de hidratare si elasticitate al pielii tale. Fillerele fine de acid hialuronic se pot utiliza prin injectare uniforma pe toata suprafata tratata pentru a reda volumul, stralucirea si hidratarea, iar fillerele de volum pot fi injectate in zone cum ar fi pometi, cearcane, linie mandibulara, liniile nazolabiale, tample pentru redarea conturului tineresc si natural al chipului tau. De asemenea acidul hialuronic se poate utilza pentru a corecta asimetrii faciale sau pentru a evidentia buze senzuale cu volum, hidratate si bine conturate. Impreuna cu medicul vei lua cea mai buna decizie si vei beneficia de cel mai bun tratament pentru a obtine rezultatele dorite.

preturi

marire buze cu acid hialuronic

Clinica ofer─â tratamente personalizate de rejuvenare ╚Öi restructurare cutanat─â, tratamente dermatologice, de remodelare cutanat─â prin interven╚Ťii non-invazive si minim invazive.

Locatie

Calea Floreasca 91-95

Call Now Button