Calea Floreasca 91-95, București

0745 661 447

Luni - Vineri 11:00 - 20:00

DERMAPEN 4

inductie de colagen  cicatrici  biorevitalizare acnee resurfacing biorejuvenare

DERMAPEN 4 MICRONEEDLING

Ce este microneedling-ul?

tratament dermapen 4 microneedling inductie de colagen

Microneedlingul medical este o procedură dermatocosmetică minim invazivă, denumită și tratamentul cu inducție de colagen propriu, ce are ca scop stimularea sintezei fibrelor de colagen și elastină la nivelul pielii. Procedura este realizată cu ajutorul unui dispozitiv medical automat cu microace detașabile, de unică folosință, ce realizează microcanalicule cu adâncime reglabilă, în funcție de necesitățile de tratament.

ce putem trata prin microneedlinig ?

Microneedling-ul ajută la îndepărtarea petelor de culoare, a cicatricilor superficiale, a ridurilor fine, a ridurilor de expresie, a cicatricilor de acnee, a cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Pielea devine fermă și netedă, oferindu-vă un aspect mai tânăr. De asemenea microneedling -ul amelioreaza vergeturile si poate stimula cresterea firelor de par in tratamentele impotriva caderii parului( alopeciei ).

tratamentul dermapen 4

Cel mai avansat dispozitiv pentru microneedling care oferă 

rezultate remarcabile

DE CE?

Este foarte important să stimulați producția de colagen și elastină pentru o piele mai sănătoasă și cu aspect mai tânăr. Dermapen va crea micro-leziuni care vor declanșa în cele din urmă creșterea celulelor fibroblastice pentru a stimula producția de colagen, rezultând o piele mai fermă și cu aspect mai neted.

CUM?

Microneedling-ul cu Dermapen ajută pielea să se repare după ce a suferit traume fizice. Când apare o leziune, pielea ta va distruge țesutul vechi, deteriorat și îl va înlocui cu colagen proaspăt produs. Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile și tonurile de piele, tratând  probleme precum cicatricile de acnee, riduri, linii fine și pori dilatați.

TRATAMENT FULL BODY

Dermapen 4 nu se limitează doar la față, ci poate trata și celelalte zone ale corpului, cum ar fi : abdomen, coapse, brațe, mâini, gat si decolteu. Poate trata în siguranță toate formele de cicatrici, cum ar fi : cele de acnee, post – intervenții chirurgicale si post – arsuri. De asemenea, trateaza vergeturile si pielea corporală lăsată.

Dacă vrei să-ți păstrezi pielea tânără, încearcă tratamentul Dermapen 4

dermapen inductie colagen

Dermapen 4™ Microneedling

Dermapen, cunoscut și sub numele de microneedling, este una dintre cele mai inovatoare terapii de întinerire disponibile astăzi pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii.

Este foarte natural ca, pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de celule fibroblaste care stimulează creșterea colagenului și a elastinei să se diminueze, ceea ce va duce la lăsarea pielii, apariția ridurilor și a liniilor fine. De aceea, este foarte important să stimulați producția de colagen și elastină și acest lucru se poate face cu tratamentul microneedling Dermapen. Tratamentul cu Dermapen va crea micro-leziuni care vor declanșa în cele din urmă creșterea celulelor fibroblastice care vor stimula producția de colagen, rezultând o piele mai plină și cu aspect mai neted.

inductie de colagen

protocol de tratament

Tratamentul Dermapen presupune micro intepaturi in piele, deci este foarte important ca pielea sa fie curatata si dezinfectata. De aceea, inaintea tratamentului,folosim solutia Dermaceuticals – Clini Prep, pentru o dezinfectare profesionala a pielii, care are actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida, cu ph neutru, non-iritanta, testata dermatologic, cu o formula unica pe baza de clor, fara alcool sau coloranti. 

Deoarece procedura implica un anumit grad de disconfort, in pasul urmator se aplica crema anestezica care confera un confort absolut pe durata tratamentului.

Se stabileste combinatia de seruri profesionale DERMACEUTICALS special concepute pentru Dermapen: HYLAACTIVE™ SERUM, VITAMIN RICH REPAIR™, BRITELITE™ SERUM si ANTIOXIDANT COCKTAIL™ SERUM.

Se incepe tratamentul. Se fac 1-3 treceri cu aparatul realizandu-se practic sute de micro canele prin intepaturi controlat. Prin aceste canale vor fi introduse profund serurile de tratament care vor accelera procesul de hidratare, vindecare si tratament.

Se aplica masca Dermaceuticals Hyla Active pentru calmare, hidratare si revitalizare.

Se aplica crema Dermaceuticals Vitamin Rich Repair pentru repararea intensiva si restructurarea tenului.

Se aplica Dermaceuticals Cover Recover (fond de ten dedicat)  pentru protectia tenului.

recuperarea dupa tratament

Dupa tratament pielea este de obicei roșie și pot apărea mici echimoze, petesii, senzație de mâncărime sau usturime timp de 2-3 zile, apoi o exfoliere minora la 3-4 zile si recuperare totala la 5 zile. In aceasta perioada, pielea se curăță cu un gel de spălare blând si se aplică creme/serumuri cu efect de hidratare și calmare. La o săptămână după procedură, pacientul se poate întoarce la schema de îngrijire obișnuită a pielii. Timp de 48 ore după tratamentul de microneedling, e bine să evitați expunerea la soare, efortul fizic intens, sauna, piscina, dusurile fierbinti, alte proceduri dermatologice (injectari cu acid hialuronic sau toxină botulinică) si tratamentele iritative (retinoizi, acizi). 

cand apar rezultatele

De obicei, sunt necesare 2-4 săptămâni după tratament pentru a se vedea semnele vizibile ale regenerării pielii, procesul continuând să evolueze pe parcursul următoarelor luni cu reducerea ridurilor fine si imbunatatirea texturii pielii. Pentru a obține rezultate cate mai bune este recomandată o serie de 3-4 tratamente la interval de 6-8 săptămâni.

contraindicatii

Exista si cazuri in care aceasta procedura este contraindicata: leziuni active de herpes, pustule si chisturi in acnee vulgara moderat-severa si rozacee, infectii ale pielii, rani deschise, tumori cutanate sau tulburari de coagulare.

ce tratatează dermapen 4

cicatrici acnee

cicatrici post - trauma

pori mariti

pete pigmentare

rejuvenare faciala

caderea parului

tratament dermapen 4

dp dermaceuticals

Best For MicroNeedling

Încercarea de a pune cap la cap o rutină de dimineață și de seară care abordează toate problemele legate de piele și care este sigură pentru utilizare cu microneedling vă poate pune in dificultate.

Dp Dermaceuticals™ este solutia. Combinația noastră special formulată de substanțe active și cea mai recentă știință a pielii vă oferă rezultatele pe care le căutați.

Dp Dermaceuticals sunt unice

Vrei ce e mai bun pentru pielea ta. De aceea, am dedicat ani de cercetare și milioane de dolari pentru a dezvolta o gamă de îngrijire a pielii pentru a vă spori rezultatele de microneedling Dermapen.

Proiectat pentru a îmbunătăți procedurile de microneedling

Eficacitate dovedită pentru o serie de probleme ale pielii

Produse personalizate pentru fiecare pas al rutinei tale zilnice

Folosit în mii de clinici din întreaga lume

Clinica oferă tratamente personalizate de rejuvenare și restructurare cutanată, tratamente dermatologice, de remodelare cutanată prin intervenții non-invazive si minim invazive.

Locatie

Calea Floreasca 91-95

Call Now Button